Статии

Каква GPS навигация да си избера? Кои характеристики са от най-голямо значение

Каква GPS навигация да си избера? Кои характеристики са от най-голямо значение

GPS навигационни системи възпроизвеждат на екрана карти, посоката на движение, местонахождение на селища, ресторанти и други точки на интересите ви. GPS системите трябва да бъдат избирани внимателно, така че да получите най-добрата система на възможно най-ниска цена. Просто следвайте тези стъпки, за най-добри резултати:

  1. Определете колко искате да похарчите за една GPS система във вашия автомобил, като се базирате на вашата лична финансова ситуация. Това ще ви помогне да ограничите избора си в GPS системи и да си зададете лимит на разходите.
  2. Направете си списък с функциите на GPS навигацията, които смятате, че ще са ви необходими, като подробна карта, гласови напътствия, малък цветен екран, сензорен екран, Bluetooth възможности и адаптер за захранване, например.Този вид GPS навигационна система е подходяща за редовна употреба. Други специфики, на които може да обърнете внимание са: размер и резолюция на екрана, тип на приемника, качество на звуковата навигация и други ескплоатационни характеристики, а също и продължителност на работа и съвместимост със софтуерни програми.
  3. Посетете най-много онлайн търговци на дребно или посетете няколко магазина в района, за да видите с какви GPS навигационни системи разполагат. Ориентирайте се към тези, които отговарят на вашите установени критерии. Напишете цена, функции, GPS марка и GPS модел име / номер на всяко навигационно устройство, което се вмества в критериите, които сте задали.
  4. Ако живеете или често пътувате в области с повече тунели, голяма надморска височина и като цяло, където има вероятност да няма GPS сигнал, е от изключителна необходимост GPS системата да има вграден вътрешен компас и акселерометър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *