Видеорегистратор – камера за кола

Ако сте фен на модерните технологии за кола, ако смятате, че независимо, дали шофирате професионално или не, карането може да е удобно, по-безопасно и приятно благодарение на все по-функционалната техника за автомобил, то GPSnavigacia.bg е мястото за Вас.

Тук ще  откриете всевъзможни предложения от модерни и иновативни продукти, чрез които времето, прекарано в колата ще Ви се стори още по-комфортно. Комфорт, обаче, означава много неща – не просто удобство, но и безопасност. Екипът от професионалисти на GPSnavigacia.bg знае, че безопасността е най-важния фактор, касаещ времето, прекарано на пътя. Ето защо искаме да обърнем вниманието на нашите клиенти към камерите за кола.

Видеорегистраторът е полезно устройство, което ще запише Вашето пътуване. Как може да Ви бъде полезен подобен запис? Реално, по повече от един начин.

Записът от видеорегистраторът улавя случващото се по време на Вашето пътуване, което го прави незаменим източник на информация при произшествия и инциденти. Предоставяйки записа на контролните органи, Вие им предоставяте информация и доказателства, които биха били полезни в хода на изясняване на всяка случка. Трябва да подчертаем, че даже не става дума само за аудио и видео запис. Съществуват камери с вградена координатна система, които могат да дадат точно местоположение и час на произтичане на дадено събитие.

Видеорегистраторът за кола осигурява безопасността на шофьора по още един начин, за който може би много потребители не биха се досетили. Благодарене на него човекът зад волана може да остане съсредоточен върху шофирането, защото е спокоен, че винаги може да прегледа случилото се на пътя по-късно. Тези устройства Ви дават възможността да обърнете внимание на всичко интересно, станало по време на Вашето пътуване – след като вече сте пристигнали безопасно до дестинацията си. Дори може да споделите въпросната случка и с приятели и познати.

Камерите за кола се различават по много неща. Наличие на навигация, на детектори за движение, ъгъл на заснемане, цена, марка и пр. При нас ще откриете познати марки като Garmin, Aiptek, Whistler, Neoline, Prestigio и др. Както и широк ценови диапазон.

В магазина на GPSnavigacia.bg ще откриете богат избор от видеорегистратори за кола. Не се колебайте да се обърнете към нас за съвет и консултация. Ще Ви запознаем с най-важните им характеристики, разлики и ще Ви помогнем да изберете идеалния вариант за Вас.

Показване на 9 резултата

Show sidebar
Покажи 9 24 36

Мини DVR Видеорегистратор AT T500 съвместим с мултимедия + 16GB карта памет

99,00лв. 79,00лв.
Купи

Видеорегистратор – DVR с WIFI AT BTK155 с 1.5 инча дисплей 12mpx + 16GB карта

169,00лв. 129,00лв.
Купи

Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7″ FullHD

134,99лв.
Купи

Видеорегистратор за кола NAVITEL R600 12Mpix 2” FHD SONY

179,90лв.
Купи

Видеорегистратор NAVITEL R800 12Mpix FullHD 4″ IPS

194,99лв.
Купи

Видеорегистратор NAVITEL R1000 FullHD Wi-Fi 1.2″ GPS

199,99лв.
Купи

Видеорегистратор Garmin Dash Cam Mini

242,00лв. 220,00лв.
Купи

Видеорегистратор GARMIN DASH CAM 46

316,00лв. 274,00лв.
Купи

Видеорегистратор GARMIN DASH CAM 56

373,00лв. 294,00лв.
Купи