Навигация двоен дин

Технологиите днес с е развиват със страхотна скорост, а целта е все по-голямото удобство на потребителя. Техниката задоволява нуждите ни от забавление, подпомага социалните ни контакти и комуникация, наш пръв помощник е в битовите задачи и поддържането на дома.

Не е изненадващо, че все по-богат става и изборът на различни видове техника за колата, чрез които пътуването се превръща в приятно, комфортно и забавно преживяване.

Такъв вид техника е мултимедията за кола, която можем да разделим в две големи подгрупи – единичен и двоен дин. Днес GPSnavigacia.bg обръща вниманието Ви към продуктите в категория двоен дин.

Двойният дин е Вашия аудио и видео плеър в колата, Вашата навигация, камера за задно виждане, хендсфри. Да, всичко това в един уред.

Стандартни размери на двойният дин са 178×100 мм. Различните модели се отличават с разнообразен набор от функции и характеристики. Добре е да се поинтересувате от операционната система, с която работи дин-ът, вградената памет, броя USB входове, вградените карти, в случай, че той ще играе главна роля на навигационна система в автомобила, възможността да се ползва за задно виждане и пр. За да не пропуснете подробности, относно най-важните за Вас характеристики на мултимедията, не се колебайте да се обърнете към екипа на GPSnavigacia.bg. Нашите специалисти с удоволствие ще Ви консултират, за да Ви помогнем да изберете двоен дин, който да съчетава най-нужните Ви и полезни функции.

Изключително важно е да имате предвид още една голяма особеност на двойния дин. Този вид мултимедия за кола се дели на универсална и специфична. Универсалният двоен дин може да може да се инсталира във всеки автомобил, ако формата и размерите му паснат на предвиденото гнездо или се използва специален панел при монтирането. Специализираните модели се предлагат за марки като Audi, Mercedes, BMW,Opel, Honda, VW и пр. Плюсът при тях е, че рядко има нужда от някакво преправяне и дин-ът пасва толкова добре, че изглежда като оригинална част от автомобила. Разлика има и в цените на тези два вида двоен дин, като универсалната мултимедия се отличава като по-достъпна.

Характеристиките, функциите и бюджета са определящи фактори при избора на двоен дин. Това, което GPSnavigacia.bg предлага на своите клиенти е както богат асортимент, където да се намери подходяща мултимедия за всеки джоб и за специфичните нужди на клиента, така и професионална консултация, с която да Ви насочим към покупка, която да ви е полезна и от която ще сте доволни дълго време.

Показване на 3 резултата

Show sidebar
Покажи 9 24 36

Двоен дин универсален мултимедиен плеър AT 7010B, Bluetooth

139,00лв. 119,00лв.
Купи

Мултимедийна универсална навигация двоен дин PNI V8270, MP5 GPS, Bluetooth, 7 инча

219,00лв. 199,00лв.
Купи

4-ядрена GPS навигация двоен дин AT 7025 универсална, 7 инча, Android 9.1, 1GB RAM, WiFi

269,00лв. 229,00лв.
Купи