Портативни DVB-T телевизори

Представете си следната дилема: Уикенд е. Времето е прекрасно и имате възможност да заминете с кемпера сред природата – на излет, за риба. Едновременно с това сте изкушени да останете вкъщи близо до телевизора, защото ще играе любимият Ви отбор. Как да изберете? GPSnavigacia.bg има решение за Вас.

Не е нужно да се отказвате от нищо. Портативните телевизори за превозни средства Ви освобождават от нуждата да сте близо до дома, когато предстоят интересни предавания. Те са винаги с Вас и благодарение на тях няма да изпуснете филма, който Ви е интересен, мача на любимия отбор или някое забавно шоу, което следите. А представяте ли си как бихте зарадвали малчуганите, ако знаят, че могат да гледат любимото си детско, докато сте на дълъг път?

GPSnavigacia.bg представя на вниманието на клиентите си портативни телевизори с цифров тунер на достъпни цени.  При нас ще срещнете познати марки като Crown, Philips, Leadstar и пр. Предлаганите от нас модели се различават по размер на екрана, поволявайки да намерите портативен телевизор, който да пасне перфектно в пространството на Вашия лек автомобил, камион или кемпер.

На вашето внимание можем да ви представим портативни телевизори подходящи за вашия автомобил или камион. Устройствата, подбрани от за Вас са с много допълнителни възможности като DVB-T/ DVB-T2, DVB-C – цифрова телевизия, вход за USB, вградена батерия за автономна работа и много други. Не се колебайте да обсъдите с консултант на GPSnavigacia.bg специфични характеристики като резолюция, мощност на батерията, дистанционно управление и пр. Ние сме тук, за да Ви помогнем в избора на портативен телевизор.

Не се лишавайте от удоволствието да се насладите на любимо предаване или от възможността да следите какво се случва по света, дори докато сте на път. С портативните телевизори с цифров тунер от GPSnavigacia.bg това е възможно абсолютно възможно в камиона, в колата или в кемпера.

Показване на 4 резултата

Show sidebar
Покажи 9 24 36

Портативен мултимедиен телевизор с цифров тунер DVB-T2 MSTAR D2 7 инча, БОНУС

209,00лв. 159,00лв.
Купи

Портативен телевизор с цифров тунер DVB-T2 LEADSTAR D10 10.1 инча HDMI + БОНУС

249,00лв. 209,00лв.
Купи

Портативен телевизор с цифров тунер DVB-T2 LEADSTAR D12 12 инча HDMI, ATV, PVR + БОНУС

259,00лв. 229,00лв.
Купи

Портативен телевизор с цифров тунер DVB-T2 LEADSTAR D14 14″ HDMI

269,00лв.
Купи