РАДАР ДЕТЕКТОР

Една категория продукти, числящи се към техниката за кола, към която интересът постоянно расте, са радар детекторите. Те представляват приемник, който улавя сигнала на камерите и полицейските коли и предупреждава водача за тях, преди той да попадне в обхвата им. По този начин радар детекторите могат да спестят много глоби на шофьорите, което обяснява големия интерес към този вид продукти. Разбира се, където има търсене, има и предлагане и производителите постоянно представят нови варианти. В магазина на GPSnavigacia.bg ще откриете предложения от познати марки като Whistler, KIYO, Cobra и други.

Освен по марка радар детекторите се различават и по начина, по който се закрепят, по функциите и базата, която засичат, по защитите, които предлагат. Различните модели могат да бъдат със или без функция за навигация. Има радари, засичащи както стационарни радари, така и мобилни радари. Съществуват и по-нови комбинирани варианти, които засичат и лазерни полицейски пистолети, чрез които се засича скорост. Естествено, всички тези функции се отразяват на цената на продукта, но GPSnavigacia.bg представя на вниманието на своите клиенти функционални решения на достъпни цени.

Когато избирате своя радар детектор, вземете предвид и други опции като възможност за актуализация на базата данни с камери. За да Ви е наистина полезен уредът, то той трябва да разполага с актуална информация. Различни защити срещу фалшиви сигнали също са доста полезни.

Ние от GPSnavigacia.bg съветваме нашите клиенти да обърнат внимание на два много важи детайла:

  1.  Има голяма разлика между радар детектор и антирадар. Антирадарите заглушават сигнала на радара, превръщайки колата, в която се намират в „невидима“. Те са забранени както в България, така и в Европейския съюз и за използването им се предвиждат глоби.
  2.  Радарите могат свободно да се ползват в границите на България, но останалите държави имат различни закони. Съответно, може да се окажете на място, където дори радар детекторът е забранен. Ето защо GPSnavigacia.bg  Ви съветва винаги да проверявате въпроса, преди да потеглите на път.

Не се колебайте да потърсите специалистите на GPSnavigacia.bg при избора на радар детектор за Вашето превозно средство. Нашият екип с удоволствие ще Ви консултира и ще Ви помогне в намирането на функционален и полезен продукт, който да Ви служи добре, докато сте зад волана.

Показване на 8 резултата

Show sidebar
Покажи 9 24 36

Радарен и лазарен детектор KIYO E-265PLUS

135,00лв. 115,00лв.
Купи

Радар детектор Kiyo U1 с GPS

399,00лв. 309,00лв.
Купи

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 2 сензора

1.289,00лв.
Купи

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 2 сензора + радар Kiyo U1 GPS

1.569,00лв.
Купи

TMG Alpha-15 лазарен детектор с 4 сензора

1.699,00лв.
Купи

KIYO D Ultimate лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора

1.799,00лв.
Купи

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 4 сензора

1.799,00лв.
Купи

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 4 сензора + радар Kiyo U1 GPS

2.119,00лв.
Купи