Статии

Навигация с гласа на Морган Фрийман!

Навигация с гласа на Морган Фийман

GPS навигация Waze с гласа на Морган Фрийман!

Животът е пълен с въпроси : Къде отиваме ? Как да стигнем до там ? Кой ще ни води ? Опитът ни е научил, че има само един човек на когото можем напълно да се доверим за отговорите на тези въпроси и това безспорно е гласът на самият Бог-Морган Фрийман!  Когато мислите за него като актьор  първото което ви идва наум е емблематичният му глас. Имайки предвид това не е изненада, че Фрийман е избран да насочва шофьорите по пътя към дома или към дестинациите, който тяхната работа ги води. Сега актьорът е готов твърдо и с гласът на мъдростта да ни направлява- като GPS навигация глас.

Гласът на Фрийман е добавен към безплатно приложение за навигации на Google , Waze . Версията за навигации е промоционална и е свързана с предстоящия филм  на Морган Фрийман – “London Has Fallen” . Във филма, както и във приложението за Вашата навигация Фрийман играе американски вицепрезидент. Е имайки предвид, че Вие сте нещо като президенти на автомобилите, няма причина да не се насладите и забавлявате с това приложение за навигации.

Морган Фрийман се обръща към водача точно като към президент. Така някои от обръщенията, които можете да чуете са:

– „The American people are counting on you… to drive. Let’s go.“ („ Американският народ разчита на Вас….да шофирате. Да тръгваме”)

-„The time has arrived, President Wazer. The world awaits your commands.“ („ Настъпи часът Президент Уейзър. Светът очаква Вашите команди.”

– „You’ve arrived. It’s been my honor and duty to see you through this mission.“ („ Вие пристигнахте. За беше чест и дълг да ви направлявам в тази мисия”)

Гласът на актъорът ще ви направлява във всяка стъпка на пътя. Изберете най-добрият начин за пътуване и нека Морган Фрийман бъде с Вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *