Ревюта

Навигация Garmin DEZL 570LMT

Навигация GARMIN dezl 570lmt

Навигация Garmin DEZL 570LMT е GPS навигация създадена специално за улеснение на професионалните шофьори. Ярък дисплей, опции за камион и точки на интерес и други Hi-End функции.

Навигация Garmin Dezl 570LMT навигацията на професионалистите, този модел разполага с Garmin Real Directions функция, която осигурява точни напътствия завой, по завой все едно имате истински професионален навигатор на седалката до Вас. Например, навигацията може да ви каже да завиете на ляво на следващия светофар или някаква забележителност. Разбира се Вие получавате и пакет LMT, което означава че винаги ще разполагате с последните карти и трафик ъпдейти. Съобщението за трафик се извежда в страни на екрана, последвано от гласово предупреждение.

The Tractor & Trailer директорията на dezl570LMT позовлява да филтрирате спирките за камион, като бензиностанции, предпочитани сервизи за тежкотоварни автомобили, точки на интерес POI – хотели, рестуранти и паркинг. 5 инчовия стъклен дисплей на DEZL 570LMT предоставя идеална видимост, мултимедииното преживяване се допълва от 2 мощни говорителя даващи достатъчно ясни вербални напътствия. Друга интересна и важна функция за професионалистите е GARMIN Active Lane Guidance, която гласово и с индикации по екрана Ви показва в коя лента да се престроите, докато photoReal Junction view показва изходите от главни пъища във вида им в който те изглеждат в реалния живот.

Възможност за камера за задно виждане, Garmin Dezl 570LMT може да бъде свързан с камера като например BC-30 която предава образ безжично до 15 метра. Тази допълнителна екстра може да бъде използвана и като парктроник, ако закачите камерата си задните светилини!

Това са само част от функциите които това великолепно устройство предлага , очаквайте продължение, междувремено можете да закупите Dezl 570 и да го тествате сами J

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *