Ревюта

Garmin dezl 570LMT Ревю

Garmin dezl 570LMT

Garmin dezl 570LMT

Garmin dezl 570lmt. При голямото ранзообразие от GPS навигации предлагани на пазара,  често е доста трудно да различим добрата покупка от зле пропилените пари за оборудване. Доста от полезните фукнции на тези устройства са се превърнали в стандартни за повечето комерсиални устройства. Разликата е в качеството и използваемостта на тези функции. Garmin Dezl570LMT идва с всичко което един професионалист може да очакаква от навигация + няколко допълнителни екстри, които го изстрелват далеч пред конкуренцията.

Дизайн

Качеството на изработка е видимо още при отварянето на кутията. Панела на устройството е пластмасов, но премиум усещане и висококачесвена изработка. Устройството тежи около 300гр., което е може би идеалният стандарт, нито много леко, нито много тежко. Стъкления WQVGA дисплей предоставя  перфектен ъгъл на виждане, висока яркост (идеална видимост при директна слънчева светлина).

Маршрути

LMT – в името на устройството озачава lifetime maps and traffic updates, или доживотно обновяване на картите и трафика. Това са добри новини за всеки който в миналното е плащал за актуализации при всяко излизане на по-нова карта. Устройството идва с карти на България и цяла Европа, трафик услугата е доста точна и спестява време, предупреждавайки водача за наближаващи задръствания. POI точките на интерес са интегрирани в менюто на устройството и могат да се ползват по време на навигационния процес  без да го нарушава. Lane assist и „навигирането завой по завой“ е функция позволяваща на професионалните шофьори да се престроят на правилното място и да избегнат заобиколни маршрути. Накрая, но не на последно .

Журнали и доклади.

Повечето навигационни системи за камион разполагат със система, докато Dezl 570LMT не просто запис на изминатите километри. Богатия набор от възможности включват IFTA репорти. Това спестява доста време при дълги пътувания, защото висчката информация е добре структурирана и лесна за извикване.

Идеалният софтуер

Този модел разполага със значителни софтуерни подобрения в сравнение с предишните.  Интересна е възможността за промяна подредбата на меюто и гласовите команди, това придава допълнелна интуитивност на интерфейса. Важна подробност е опцията за търсене на POI по време на навигирането, базата данни точки на интерес  на GARMIN предоставя търсене по много фактори, като марка, локация, цена на горивото и др. Вие можете да оставяте оценка на дадено място а също да разлгедате мнения на други шофьори,  и да направите преценка заслужава ли си да отделите от ценното си време. Подобренията са видими и в гласовите команди, главно в разбирането на дадена команда при по-шумна среда.

В заключение

Dezl 570LMT е солидно устройсвто а цената му е повече от опрадвана. Взимайки предвид всички възможности на устройството описани по-горе и добавим към тях безжичната връзка към камера а задно виждане или мобилен телефон. Комбинирайки всичко това GARMIN dezl 570LMT се превръща в устройство създадено да издържи!

Можете да закупите Вашият GARMIN DEZL 570LMT от тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *