GPS Навигация за кола

Наличието на GPS навигация в автомобила е страхотно удобство! Тя Ви информира своевременно за задръствания, катастрофи, ограничения, предлага възможности за алтернативни маршрути, открива близките паркинги. Добрата навигационна система ще Ви подари комфортно и безопасно пътуване.

Ако и Вие сте се решили на такава покупка, то GPSnavigacia.bg е мястото, където трябва да бъдете. Нашият екип от професионалисти ще Ви консултира и ще Ви помогне да изберете най-подходящата навигационна система за Вашата кола сред богатата ни гама от продукти. Ще Ви запознаем както с лидерите на пазра – марки като Garmin, TOMTOM, LEOS, така и с продукти, които са по-достъпни, но неотстъпващи с много като качество. За да Ви улесним максимално, Ви съветваме да вземете предвид няколко важни неща, преди да се впуснете в търсене на GPS.

Запознайте се с различните размери на дисплея. Големината на дисплея е изключително важна за комфортното ползване на навигацията. Трябва да може да го виждате спокойно и без да се напрягате от разстояние, което не смущава пространството Ви.  GPSnavigacia.bg  предлага на вниманието Ви модели с 4.3, 5, 6, 7-инчови дисплеи, които са подходящи за използване в лек автомобил.

Предварително се информирайте за възможните функции и опции при различните модели навигация и помислете кои са Ви наистина нужни, защото освен полезни, те са определящи и за ценовия диапазон, в който ще попадне покупката Ви. Ако шофирането е Ваша професия и редовно сте на пътя, то заложете на функционална система, която да Ви е от ползва в непознати градове, местности и държави. Пътувате ли много сред гористи места и планини? Заложете на система, работеща със сателитна ориентация, а не само със заложени карти. Да, такива модели са по-скъпи, но няма как да сложим цена на безопасността и спокойствието. Много функции на GPS навигацията са създадени именно с цел да осигурят комфорт и безопасност на шофьора – например, мощния процесор, който бързо ще зареди информацията, която Ви трябва. Или функцията Handsfree, която ще задържи ръцете Ви на волана, докато разговаряте. Разбира се, GPSnavigacia.bg  Ви представя и по-опростени и достъпни модели, които са чудесен вариант и добър помощник, за всеки шофьор, който няма нужда от твърде специфични функции в колата си, но все пак иска да се поглези с такъв полезен спътник в автомобила.

Нещо, което е доста важно при избора на навигационна система за кола е да сте запознати с какви вградени карти е тя и с възможността за актуализирането им. Има ли Вашата система всички необходими за Вас карти или ще трябва да инсталирате нови в последствие? GPSnavigacia.bg  Ви съветва също да имате предвид условията, при които различните марки актуализират картите си. Някои от безспорните лидери на пазара, предлагат доживотно безплатно актуализиране, но пък самите им системи са на по-високи цени. По-достъпните модели пък ще се оскъпят, когато дойде време да заплатите за актуализация.

Да намерим GPS навигация, която да отговаря на нуждите Ви, на бюджета Ви и която ще Ви бъде полезна и ще Ви служи дълго, е наша мисия. Доверете се на GPSnavigacia.bg  при избора на навигационна система за Вашата кола. От нас ще получите професионално отношение и консултация, с които да Ви ориентираме към перфектния продукт за Вашия автомобил.

Показване на 1–12 от 15 резултата

Show sidebar
Покажи 9 24 36

5-инчова GPS навигация Diniwid N5

135,00лв.
Купи

5-инчова GPS навигация LEOS M60

135,00лв.
Купи

GPS навигация North Cross ES525FE TRUCK – 5 инча, 256MB RAM, 8GB

139,00лв.
Купи

Навигация MEDIATEK 5 BT-AV – 5 инча, 800mhz, BLUETOOTH, AV, 256MB RAM

159,00лв. 139,00лв.
Купи

GPS навигация LEOS A601 – 7 инча 8GB памет

145,00лв.
Купи

GPS навигация за автобус LEOS A601

145,00лв.
Купи

5-инчова GPS навигация ORION Z50BT

145,00лв.
Купи

Двуядрена навигация LEOS B701 – опция за кола и камион

189,00лв. 149,00лв.
Купи

GPS ORION Primo за кола 256MB

199,00лв. 159,00лв.
Купи

Навигация Leos M6BT + камера за задно виждане БОНУС

159,00лв.
Купи

Навигация LEOS M100BT 256MB 8GB Bluetooth

169,00лв.
Купи

GPS навигация с вграден сенник TRUCKER PRO 7 – 7 инча, 256MB RAM

169,00лв.
Купи