Сигурност

WWW.GPSNAVIGACIA.BG e онлайн магазин за електроника, собственост на фирма “АТ ТРЕЙД” ЕООД. Ние сме коректен търговец, поставящ клиента на първо място. Ето защо непрестанно се стараем да подобрим продуктите и услугите, които предлагаме и начина, по който го правим. Нашият уебсайт е лицето на компанията ни и полагаме усилия той винаги да се обновява в полза на клиента и да бъде съвременен и функционален. От пъровстепенна важност сред критериите ни са да осигурим сигурността на нашите клиенти и безопасността при пазаруване. Ето защо сме изградили стабилна политика по отношение на защитата на личните данни. Освен това сме предприели стабилни мерки за защита на данните при онлайн разплащане.

Нашите предимства:

* Специализирани навигации
В сайта WWW.GPSNAVIGACIA.BG можете да намерите специализирани навигации за камион, кола, мотор, ръчни GPS,  за спорт и други вариации. Специализираните навигации притежават софтуер, който включва конкретни екстри и опции, отнасящи се до превозното средство, за което са предназначени.

* Професионална консултация и опитни служители
Ние сме фирма с богат опит в търговията с GPS навигации. Наясно сме с всички тънкости, както и с всички нужди на нашите клиенти. Ето защо внимателно подбираме предлаганата от нас гама продукти и имаме възможност да ви помогнем да изберете най-добрата навигация според нуждите ви. Нашите консултани са на разположение да ви съдействат в работно време.

* Експресна доставка
Работим с куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди, като изпращаме поръчките с експресна доставка – 24 часа след обработкана заявката за големите градове, и в рамките на 1-3 работни дни за малките населени места.

* Сервиз
За всички закупени устройства предлагаме специализиран сервиз и гаранционно обслужване за устройства в гаранция.

* Тест и преглед
Изпращаме всички устройства с опция “ТЕСТ И ПРЕГЛЕД“. Така може да отворите и прегледате вашата поръчка преди да заплатите за нея.

Политика за защита  на лични данни

Ние от фирма “АТ ТРЕЙД” ЕООД се отнасяме изключително отговорно към съхранението и защитата на личните данни на нашите клиенти. При поръчка през WWW.GPSNAVIGACIA.BG  не е задължително да правите регистрация, с което да излагате на риск вашите лични данни. Единственото, което ни е необходимо, е да въведете коректни данни за адрес на доставката и актуален телефонен номер. Когато правите поръчка през нашия електронен магазин вие се съгласяват с Общите условия на сайта и с това да обработим вашите лични данни. GPSNAVIGACIA.BG ще използва посочените данни единствено за обработка на вашата поръчка и изпращането и до вас.

Политика за осигуряване на защита на данните при плащане

АТ ТРЕЙД ЕООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Права за интелектуална собственост

Съдържанието на този САЙТ, формата, текста, графиката, лого, бутоните, иконките, изображенията са собственост на WWW.GPSNAVIGACIA.BG, неговите представители или неговите доставчици на съдържание и са защитени от законите на Румъния, както и международните закони за авторското право и базите данни

 

SSL сертификат

Secure Sockets Layer или SSL е специален интернет протокол, който създава криптиран канал за комуникация между уеб сървъра и браузъра. Той предпазва преноса на данни в Интернет от недоброжелателна намеса. Тази криптирана връзка предоставя сигурен достъп до лична информация, която не трябва да става достояние на трети лица. SSL е технология, вече използвана от милиони уебсайтове, чрез която те осигуряват защита на онлайн транзакциите със своите клиенти.

 

Всеки SSL сертификат се състои от публичен и частен ключ. С тяхна помощ се създават защитени сесийни ключове за всяка връзка. Това се случва благодарение на т. нар. “ръкостискане” (handshake), в което случайно число, генерирано от клиентската страна се криптира с публичния ключ. Частният ключ на сървъра единствен може да дешифрира това число, с чиято помощ се създават сесийните ключове. В крайна сметка браузърът автоматично потвърждава, че издателят на сертификата е разпознат. За извикване на сертифицирани сайтове се използва https://.

Предимства на SSL сертификата:

* Предоставя сигурна и криптирана връзка

* Защита на личните данни от евентуална атака. Такава атака например може да бъде инициирана ако базата данни на Вашия уебсайт съдържа информация като номера на кредитни карти.

WWW.GPSNAVIGACIA.BG притежава SSL сертификат.